MENUKAART
Voorgerechten
Kaaskroket (1 stuk)
Kaaskroketten (2 stuks)
Garnaalkroket (1 stuk)
Garnaalkroketten
(2 stuks)
Bisque van garnaal met toast en rouille
Zalm met toast
Scampi Maison (6 stuks)
Tomaat garnaal (1 stuk) - seizoen
Suggestie van de chef
Hoofdgerechten
Steak 'witblauw' met frieten
Irish Rib-eye (Angus Beef)
Tartaar van filet Mignon
"à la minute"
Scampi Maison (9 stuks)
Tomaat garnaal (2 stuks)
- seizoen
Sliptongetjes (3 stuks)
Enkel tijdens de weekdagen buiten de verlofperiodes
Fondue
Kinderfondue
balletjes en worstjes of 1/2 portie gemengd
Fondue Gemengd 350gr
rund, varken, kalkoen, balletjes en worstjes
Fondue Bourguignon
350gr/ 250gr
witblauw rundsvlees
Fondue Bourgignon
350 gr/ 250gr
Angus Beef
Fondue Royal 350gr
rund, varken, kalkoen, lam en worstjes
Lamsfondue 350gr
lamsfilet
Kaasfondue
3 soorten kaas (Kirsch) en brood
Scampi fondue 300 gr
in bisque met brood
Visfondue 350 gr
Huisbereide visbouillion, 5 soorten verse vis
Alle hoofdgerechten geserveerd met frieten, slaatje en mayonaise
(Alle fondue vanaf 2 personen, ook per persoon verkrijgbaar mits 5€ supplement)