MENUKAART


Voorgerechten

Kaaskroket (1 stuk)

Kaaskroketten (2 stuks) 

Garnaalkroket (1 stuk)

Garnaalkroketten 

(2 stuks)

Bisque van garnaal met toast en rouille

Zalm met toast

Scampi Maison (6 stuks)

Tomaat garnaal (1 stuk) - seizoen

Suggestie van de chef

Hoofdgerechten

Steak 'witblauw' met frieten

Irish Rib-eye (Angus Beef)

Tartaar van filet Mignon

 "à la minute"

Scampi Maison (9 stuks)

Tomaat garnaal (2 stuks)

 - seizoen

Sliptongetjes (3 stuks)

Enkel tijdens de weekdagen buiten de verlofperiodes

Fondue

Kinderfondue

 balletjes en worstjes of 1/2 portie gemengd

Fondue Gemengd 350gr

rund, varken, kalkoen, balletjes en worstjes

Fondue Bourguignon 

350gr/ 250gr

witblauw rundsvlees

Fondue Bourgignon 

350 gr/ 250gr

Angus Beef

Fondue Royal 350gr

rund, varken, kalkoen, lam en worstjes

Lamsfondue 350gr

lamsfilet

Kaasfondue

3 soorten kaas (Kirsch) en brood

Scampi fondue 300 gr

in bisque met brood

Visfondue 350 gr

Huisbereide visbouillion, 5 soorten verse vis

Alle hoofdgerechten geserveerd met frieten, slaatje en mayonaise
(Alle fondue vanaf 2 personen, ook per persoon verkrijgbaar mits 5€ supplement)