MENUKAART


Voorgerechten

Kaaskroket (1 stuk)

Kaaskroketten (2 stuks) 

Garnaalkroket (1 stuk)

Garnaalkroketten 

(2 stuks)

Zalm met toast

Scampi Maison (6 stuks)

Tomaat garnaal (1 stuk) - seizoen

Suggestie van de chef

Bisque van garnaal met toast en rouille

Hoofdgerechten

Steak 'witblauw' met frieten

Irish Rib-eye (Angus Beef)

Tartaar van filet Mignon

 "à la minute"

Tomaat garnaal (2 stuks)

 - seizoen

Sliptongetjes (3 stuks)

Enkel tijdens de weekdagen buiten de verlofperiodes

Scampi Maison (9 stuks)

Fondue

Kinderfondue

 balletjes en worstjes of 1/2 portie gemengd

Fondue Gemengd 350gr

rund, varken, kalkoen, balletjes en worstjes

Fondue Bourguignon 

350gr/ 250gr

witblauw rundsvlees

Fondue Bourgignon 

350 gr/ 250gr

Angus Beef

Fondue Royal 350gr

rund, varken, kalkoen, lam en worstjes

Lamsfondue 350gr

lamsfilet

Kaasfondue

3 soorten kaas (Kirsch) en brood

Scampi fondue 300 gr

in bisque met brood

Visfondue 350 gr

Huisbereide visbouillion, 5 soorten verse vis

Alle hoofdgerechten geserveerd met frieten, slaatje en mayonaise
(Alle fondue vanaf 2 personen, ook per persoon verkrijgbaar mits 5€ supplement)